Over MAB

MAB advocaten is een modern en dynamisch advocatenkantoor in Spanje met ruim 10 jaar ervaring in het bijstaan van Nederlandstalige particulieren en ondernemers in het Spaanse recht. Met een hoofdvestiging in Madrid staan wij cliënten bij in heel Spanje (inclusief de Balearen en de Canarische eilanden). Ons kantoor heeft een specialisatie in de rechtsgebieden Onroerend Goed, Letselschade, Strafrecht en Ondernemingsrecht.

Missie

Onze missie is ernaar te streven om de beste juridische bijstand in Spanje te leveren. Hiermee beginnen wij door onze cliënten de mogelijkheid te geven hun verhaal bij ons in hun eigen taal te laten doen. Wij geloven namelijk dat wij door onze cliënten goed te begrijpen de beste inschatting kunnen maken van de juridische aangelegenheid waarin onze cliënten zich bevinden. Zo zullen wij indien nodig ook een aantal vragen stellen om een goede inschatting maken van de situatie. Bij het verlenen van juridisch bijstand is het belangrijk dat er sprake is wederzijds vertrouwen. MAB advocaten richt zich op het bouwen van een relatie met cliënten waarbij dit vertrouwen goed tot stand komt. Voor een goed resultaat zijn beide partijen immers afhankelijk van elkaar. Met heldere en duidelijke communicatie en een persoonlijke aanpak bouwen wij aan langdurige relatie met onze cliënten. Om een optimaal resultaat te behalen werken wij altijd proactief aan een oplossing. Wij gaan daarbij creatief en innoverend te werk en behalen zo het beste mogelijke resultaat. Daarbij richten wij ons niet uitsluitend op de juridische positie van de cliënt maar werken wij voornamelijk aan een praktische oplossing voor onze cliënten.

Meer weten

Bent u op zoek naar een deskundige partij die u kan bijstaan in het leveren van praktische en juridische oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag persoonlijk hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn.

Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Rechtsgebieden

Lees meer over onze expertise in Spaans recht.